Glem ikke at dyrke motion når du køber bil

Glem ikke at dyrke motion når du køber bil

Har du for nyligt fået bil, kan det være, du er begyndt at køre meget mere i den, end du går og cykler rundt. Men det kan faktisk have en stor påvirkning på din sundhed, da du meget nemt kan gå over til at køre rundt i stedet for at huske en tur på cyklen eller i kondiskoene i ny og næ.

Mange mennesker glemmer helt at få rørt sig i løbet af dagen, fordi de begynder at køre til og fra ting, når de får bil. Og det kan hurtigt sætte sig på sidebenene og give skader i bl.a. ryggen, hvis du ikke husker at få rørt dig.

Har du endnu ikke fået en bil, men går du med tanker om at købe en, så find seje biler hos Biloplysninger. Husk også gerne et abonnement på Falck vejhjælp, når du først har fået din bil. Det vil du ikke komme til at fortryde.

Sidder du også stille på dit arbejde?

Har du eksempelvis et kontorarbejde, hvor du sidder stille hele dagen, eller er du chauffør, hvor du også bruger mange timer i førersædet dag ud og dag ind, og får du endelig bil, vil du stort set komme til at sidde ned hele dagen.

Det er vores kroppe ikke bygget til. Derfor er der også mange mennesker, der ender med at bliver tungere, når de først får bil, da meget af den naturlige motion, vi får af at gå ned at handle, cykle rundt til venner og bekendte og hvad vi nu ellers laver, bliver klaret i bil i stedet for.

Så er du blevet bilejer, og har du oven i købet også et job, hvor du ikke rigtigt bevæger dig, er det meget vigtigt, at du får bevæget din krop i en eller flere timer hver dag, da du ellers let kan komme til at døje med skavanker, dårligt helbred og en usund krop af at sidde stille så længe hver eneste dag.

Du kan nemt finde idéer til forskellige motionsformer på nettet, eller du kan overveje at melde dig ind i dit lokale fitnesscenter, hvis der ligger sådan et i nærheden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.