4 gode tips til at holde kroppen i form på ferien

4 gode tips til at holde kroppen i form på ferien

Hvis du gerne vil holde din krop og form ved lige, når du er på ferie, har vi her lavet et par tips til dig, så du ikke skal være bange for at vende tilbage til hverdagen i kageform.

Husk at bevæge dig hver dag

Først og fremmest er det vigtigt, at du bevæger dig hver eneste dag. Det behøver ikke at være lige så hårdt, som når du er i fitness i dagligdagen, men sørg for at få bevæget dig, selvom du har mulighed for at dase i liggestolen.

Du må gerne dase, men brug en time eller to på at gå, løbe, svømmet eller hvad du nu kan lave.

Stræk altid ud

Dernæst er det også en god idé at holde din smidighed ved lige, selv når du er på ferie. Smidigheden kan ryge hurtigt, hvis du ikke husker at strække ud, dyrke yoga, eller hvad du nu ynder.

Med mobilt bredbånd kan du altid få adgang til gode instruktionsvideoer på eksempelvis Youtube, uanset hvor du befinder dig.

Vær ikke for hård mod dig selv

Så er det også vigtigt at huske, at du trods alt er på ferie. Det er nu, du har tid til at gøre alt det, du måske ikke har tid til i din hverdag. Bruger du mange timer om ugen på at træne, er det en god idé at komme lidt ned i gear, nu hvor du trods alt har ferie.

Du skal ikke være for hård mod dig selv, når du er på ferie. Så længe du bare får lavet lettere motion i løbet af dagen, skal du ikke være bange for at slappe af og nyde livet lidt. Is, øl, drinks, god mad og hvad der ellers kan høre til i en ferie er i orden. Du har ferie, så husk at holde fri.

Du behøver ikke at komme i fitnesscenteret for at træne

Sidst, men ikke mindst, behøver du ikke at komme i et fitnesscenter for at holde din form ved lige.

Har du mobilt internet, kan du sagtens tage din træning med på ferien, da du bare kan bruge internettet til at finde videoer og guides til gode træningspas.

Overvej eksempelvis at kaste dig ud i træning med egen kropsvægt. På den måde er du ikke afhængig af at komme i dit center for at træne, men kan bare bruge det, du nu lige har ved hånden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.