5 gode tips til at holde kroppen sund året rundt

5 gode tips til at holde kroppen sund året rundt

Hvis du gerne vil være sikker på at forblive sund resten af året, så det ikke bare bliver en hurtig kur nu, og så ellers tilbage til den usunde livsstil, er der her et par gode tips til dig.

1 – Gør det til en livsstil

Først kan du vælge at gøre det til en livsstil i stedet for en kur. Der er mange, der vælger at hoppe på en slankekur, men når de så har gjort det et stykke tid, er de tilbage på deres oprindelige diæt igen hurtigt efter.

Få evt. en personlig træner, så du kan blive ved med at være forpligtet til at få trænet. Mange trænere vælger også at lave gratis julekonkurrencer, så du kan vinde træningstimer i den periode, hvis det er noget for dig.

2 – Få hele familien med

Det kan også være en rigtig god idé at få hele familien med på projektet. På den måde er det ikke kun et projekt for dig, men også for resten af husstanden.

Det kan være svært at holde en ny livsstil alene, hvis resten af familien sidder og mæsker sig i is, slik og sodavand. Så gør det til noget for hele familien. Så er det også nemmere for jer alle at komme i mål.

3 – Lad være med at overtræne

Det er også utroligt vigtigt, at du ikke overtræner. Der er mange, der giver den fuld gas i starten, men så går de døde, når de har træner i en måned eller to, fordi deres krop er fuldstændig smadret, motivationen er røget, eller fordi de er løbet ind i en skade.

Det ville jo være en skam at stoppe på grund af en skade, så giv din krop ro til at restituere sig. Så er det meget nemmere for dig at holde det ved lige, og du skal jo heller ikke nå noget.

4 – Gør det nemt for dig selv at spise sundt

Ved at tilberede mange af dine retter på forhånd og optimere alle processerne omkring din nye livsstil er det også meget nemmere at holde dig til den.

Lav dine sunde retter en uge forud og frys det hele ned. Så er det klart til at tage op af fryseren. Du kan også finde en online konkurrence, hvor du kan vinde proteinpulver, proteindrikke eller andet, der kan hjælpe dig med at holde formen ved lige.

5 – Lav træningsaftaler med venner eller familie

Ved du på forhånd, at du har svært ved at komme ned at træne så tit, du nu engang skal, kan det være smart at lave en træningsaftale med en ven eller et familiemedlem. På den måde har du en, der regner med dig i træningscentret, og du står ikke kun til ansvar overfor dig selv.

Få dig en træningsmakker, som du kan træne sammen med. Så er der langt mindre risiko for, at du bare bliver på sofaen og udskyder træningen til i morgen i stedet for, hvilket mange kommer til at gøre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.