Sådan sparer du penge på massage, kiropraktik og fysioterapi

Sådan sparer du penge på massage, kiropraktik og fysioterapi

Er du træt af at bruge så mange penge, når du skal have en omgang massage, til en kiropraktor eller besøge en fysioterapeut? I så fald kan det være en god idé at læse med her, da vi kommer med et par gode bud på, hvordan du kan ende med at spare mange penge, når du skal til den ene eller anden form for behandling, hvor du meget nemt at komme til at betale på den anden side af 500 kroner i timen.

Køb sorte plissegardiner her, hvis du står og mangler til din bolig.

Få et klippekort

Det første tip til at komme i gang med at spare penge på behandlinger som disse er, at du med fordel kan vælge at få et klippekort hos den behandler, du går hos jævnligt. Dette giver ikke mening for dig, der bare lige har brug for en enkelt times behandling, men har du en fast tid hver uge, kan dette give rigtig god mening for dig.

Med sådan et klippekort kan du typisk spare et sted mellem 10 og 20% på dine behandlinger, og hvis du alligevel skal til behandling, er der jo ingen grund til ikke at gøre brug af at klippekort.

Sammenlign priser på forskellige behandlere

Så kan det også give god mening at bruge tid på at sammenligne priser på de forskellige behandlere i din by. Hvis du har fem forskellige massører i din by, er det jo en god idé at tjekke op på, hvad det koster at få en times massage hos hver især og på den måde finde frem til det billigste sted.

Det samme kan du også sagtens gøre, hvis du skal finde en billig kiropraktor eller en billig fysioterapeut. Det er en hurtig og nem måde at finde frem til den billigste løsning.

Bliv behandlet af en elev

Det sidste bud på at spare penge er at få behandlinger af en elev. Der er mange elever inden for flere forskellige fagområder, og mange af dem har brug for så meget praktisk erfaring som muligt, før de kan færdiggøre deres uddannelse.

Så hvis det er fint med dig, at det er en elev, der arbejder med dig og din krop, kan du tit få behandlingerne til den halve pris eller deromkring, og det er jo alligevel værd at tage med. Det kan give en stor besparelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.