Vælg en god kiropraktor

Vælg en god kiropraktor

Har du brug for en kiropraktor, kan det være en god idé at bruge noget tid på at finde frem til den bedste kiropraktor i byen. Der er jo mange at vælge imellem landet over, og derfor er det klart, at nogle behandlere er bedre end andre. Det kan ikke undgås.

Du kan jo blandt andet vælge at høre dine venner, om der er nogle af dem, der kan anbefale en god kiropraktor, som du kan bruge, hvis du ikke tidligere har erfaring med at gå til kiropraktor.

Forkæl dig selv med en flot Kay Bojesen plakat, som måske kan lindre lidt på dine smerter.

Få tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Når du skal til kiropraktor i Danmark, kan det være muligt for dig at få et tilskud til dit besøg fra Sygeforsikring Danmark. Er du ikke allerede medlem der, kan det være godt at få meldt dig ind.

Her kan du også få tilskud til meget andet end bare en tur til din lokale kiropraktor. Du kan få tilskud til tandlæge, akupunktur, zoneterapi og meget, meget andet. Så er der andre behandlingsformer, du også går til, er det jo sikkert muligt at få tilskud til det også.

En gang er sjældent nok

Når du har brug for at komme til en kiropraktor, skal du være opmærksom på, at det sjældent er nok at komme der en gang. Løser kiropraktoren dit problem efter bare et enkelt besøg, er det jo storartet. Men det kan altså være, at du har en skavank, der skal arbejdes med i lidt længere tid.

Din kiropraktor kan tit gøre dig opmærksom på, hvor meget tid han eller hun skal bruge på at arbejde med din krop og din skavank, så du kan danne dig et billede af, hvor mange timer du kan se frem til at betale for.

Mulighed for rabat?

Hvis du finder ud af, at det måske kræver 5 eller 10 besøg hos din kiropraktor, kan det være en god idé at spørge ind til, om det er muligt for dig at få en form for rabatkort, hvor du måske kan købe dig et klippekort til netop de 5 eller 10 timer.

Koster det 600 kroner i timen, og skal du bruge 10 timer der, kan du tit være heldig at få et klippekort på 10 timer til 500 eller 550 i timen. Der er ikke en garanti for, at det kan lade sig gøre, men det er jo værd at spørge. Kan du bare spare 50 kroner pr. time, er det jo stadig 500 kroner, du skal betale mindre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.